Nomineer een ondernemer voor De Cirkel

do 7 okt 2021, 10:11 Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Tot en met 14 oktober kun je nog ondernemers voor De Cirkel nomineren. Deze prijs is voor het bedrijf in het Rijk van Nijmegen dat zich op het gebied van circulair ondernemen het meest onderscheidt door de impact die het heeft op het grondstofgebruik. De uitreiking van de prijs vindt dit jaar tijdens het Lifeport Festival Circulair op maandag 29 november in de Lindenberg Nijmegen plaats. 

De prijs is een initiatief van de RvN@ Circulaire Raad en wordt voor de tweede keer uitgereikt. De organisatie selecteert eerst de tien meest circulaire ondernemers en bezoekt hun bedrijven om de mate van circulariteit vast te stellen. De drie hoogst scorende ondernemers verschijnen op 29 november 2021 in de finale op het Lifeport Festival Circulair. 

Nomineren tot en met 14 oktober 

Ben je of ken je een ondernemer die circulariteit voorop heeft staan en dit in de praktijk brengt? Nomineer diegene voor De Cirkel 2021! Op de website www.rvnhub.nl/decirkel vul je tot en met 14 oktober een formulier in over de ondernemer die je nomineert. Stichtingen en verenigingen kan je niet nomineren. Voor een nominatie moet de onderneming in één van de volgende gemeenten gevestigd zijn: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen. De onderneming moet minimaal twee jaar bestaan en meer dan twee fte in vaste dienst hebben.

Waarom nomineren?

De circulaire initiatieven in het Rijk van Nijmegen laten we tijdens de uitreiking van de prijs graag aan andere bedrijven zien. Bedrijven die zich in de regio op het gebied van circulariteit onderscheiden, kunnen zo een voorbeeldfunctie zijn voor vele bedrijven die nog in de beginfase van circulariteit staan, maar hier wel ook graag mee aan de slag willen. Deze voorbeelden zijn ook zichtbaar op www.startpuntcirculair.nl