Proclamatie Prinsen Knotsenburg

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De nieuwe Prins Carnaval van Knotsenburg wordt zaterdag 6 november geproclameerd in Concertgebouw De Vereeniging. De avond begint om 20.11 uur. De proclamatie-act van de Prins wordt verzorgd door de ex-Prinsen van Knotsenburg.

De proclamatie van de Jeugdprins is eveneens in De Vereeniging en zijn proclamatie is vanaf 18.11 uur onderdeel van een Knotsenburgs programma in de Kleine Zaal; onder meer door inzet van voormalige Jeugdprinsen van Knotsenburg.

“Hoewel in eerste instantie gedacht werd aan een andere opzet van de avond, is op veler verzoek gekozen voor een traditionele invulling van zowel de zaal als het programma. Genieten aan lange tafels van een volledige programma dat neergezet wordt door vele Knotsenburgse artiesten”, aldus Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen.

Receptie

Zondag 7 november is van 14.00 tot 18.00 uur voor beide Prinsen een Prinsenreceptie in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion. De deuren gaan om 13.30 uur open. Knotsenburgers zijn van harte welkom om de Prinselijke handen te schudden en kennis te maken met de beide kabinetten.

Vanwege de geldende coronamaatregelen zal voor de drie evenementen een coronacheck en identiteitspapiercontrole plaatsvinden

www.knotsenburg.nl