Nijmegen maakt zich op voor de Vierdaagsefeesten.
Nijmegen maakt zich op voor de Vierdaagsefeesten. Foto: Camiel van Elferen

Vierdaagsefeesten Nijmegen maakt eerste namen bekend

Algemeen

NIJMEGEN - Van 16 t/m 22 juli zijn de Vierdaagsefeesten terug! De voorbereidingen zijn in volle gang en het is tijd voor een onthulling van de eerste namen. 

Op het programma van meer dan 1000 acts vind je onder meer Ronnie Flex, Stef Ekkel, Alogte Oho & His Sounds of Joy en Ronnie Ruysdael. “De Vierdaagsefeesten Nijmegen heeft de breedste programmering die je maar kunt bedenken. Het geheim? Elk podium vormt een festival op zich, dus op de Vierdaagsefeesten vind je 40 festivals in één!”, aldus de organisatie. 

Kun je niet kiezen uit het veelzijdige aanbod, kies dan één van de zeven programmalijnen. Volg de kleuren op de poster en ga uit je plaat met Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Frenna, FeestdjRuud, Ascendant Vierge of The Drive. 

Vind Oerhollandse gezelligheid met Stef Ekkel, Rein Mercha, Belinda Kinnaer, Marloez Atemlos, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer en Ronnie Ruysdael. 

Houd je van de beste allroud feestmuziek, geniet dan van Sjieke Bazen & Friends, Dancefloor Dandies, De Grote Karaoke Show, The B Machine, het Gevelconcert en vuurwerkshow Waal in Vlammen. Ben je een echte muziekliefhebber, ontdek dan de nieuwste bands uit binnen- en buitenland als Beak>, Crack Cloud, Spill Gold en Dyanta. 

Grenzeloos genieten van muziek uit alle windstreken doe je met Pedro Luis & his Cuban experience, DJ Radan, Alogte Oho & His Sounds of Joy en William Smulders.

Het feest van inclusie en diversiteit vier je op woensdag 20 juli met onder meer Nijmeegse Annie en Roze Woensdag Jong! Even uit het feestgedruis en toe aan wat anders? Er is onder meer kindercircus, bloemenregen, yoga en workshops van Zaadel Makerij. 

Dagelijks vanaf 12.00 uur (na 00.30 uur diverse binnenprogramma’s) Gratis toegang, met uitzondering van enkele programma-onderdelen. Voor meer informatie kijk op www.vierdaagsefeesten.nl.