Een oud document wordt getaxeerd. (Foto: Willem Melssen)
Een oud document wordt getaxeerd. (Foto: Willem Melssen)

Laat uw eigendommen taxeren in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Algemeen

NIJMEGEN - Bent u in het bezit van een vermeende Israëls? Of heeft u een ander kunstobject in uw eigendom waarvan u vermoedt dat het van waarde is? Kom dan vrijdagmiddag 25 maart naar het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis om uw eigendommen te laten taxeren.  

Vanaf de opening van de tentoonstelling 50X Israëls komen er met enige regelmaat bezoekers langs met (mogelijk) hun eigen Israëls onder de arm. 

“Helaas konden wij hen niet verder helpen aangezien er zich onder onze vrijwilligers geen taxateurs bevonden. Tot nu! In samenwerking met BVA-Arts biedt Het Huis de mogelijkheid om objecten door een gerenommeerd bureau te taxeren. Wij nodigen u daarom van harte uit om 25 maart deel te nemen aan de taxatiemiddag.”

Wilt u deze speciale middag bijwonen? Meldt u dan nu aan op de site van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis: www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl 

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van de oudste stad van Nederland of er juist over wil vertellen. Het Huis probeert, door middel van wisseltentoonstellingen, de verhalen van Nijmegen onder de aandacht te brengen. De exposities komen tot stand in samenwerking met de inwoners van Nijmegen. Daarnaast is Het Huis niet alleen een plek voor het bezoeken van tentoonstellingen en lezingen, maar ook voor vragen of een praatje over persoonlijke ervaringen. 

Je vindt het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in de Mariënburgkapel aan Mariënburg 26 in Nijmegen. Open op woensdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Toegang gratis. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig bij je bezoek? Neem dan vóór je bezoek contact op en stuur berichtje naar info@hvdng.nl.