Open dag Bedrijventerrein TPN-West

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De ondernemers van de Bedrijvenvereniging Trade Port Nijmegen West/Weurt (TPN-West) zetten zaterdag 14 mei tussen 10.00 en 17.00 uur hun deuren open.

Op het terrein van Planet Awesome, aan de Energieweg 102 in Nijmegen (achter ANAC) wordt een belevingswereld gecreëerd waar bezoekers kennis kunnen maken met bedrijven die op TPN-West zijn gevestigd.

Met bedrijfspresentaties, een banenmarkt, diverse tours over het terrein en een rondvaart door de binnenhaven van Nijmegen toont TPN-West op 14 mei haar kracht. Een ‘Open Dag’ waarop alles wat dit diverse bedrijventerrein te bieden heeft, zichtbaar wordt gemaakt voor Nijmegen en omgeving.

Belangstellenden kunnen kiezen uit 8 georganiseerde rondleidingen over het terrein met bus en zonnetrein. Bezoekers kunnen ook met de boot door de binnenhaven om het bedrijventerrein vanaf de waterkant te bekijken. 

TPN-West is met ruim 400 diverse bedrijven/toeleveranciers en ruim 8000 werknemers ‘de broed- en kiemkamer’ voor de logistieke en maakindustrie van morgen. Studenten en werkzoekenden kunnen tijdens deze ‘Open Dag’ in contact komen met toekomstige werkgevers.