Ruud van den Broek zorgt voor live muziek.
Ruud van den Broek zorgt voor live muziek. Foto: De Zonnebloem Nijmegen

Op minicruise met Zonnebloem Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - De Zonnebloem Nijmegen verzorgde onlangs voor haar leden een dag op het water. Zo’n 250 leden genoten op cruiseschip ‘Eureka’ van de vaartocht, eten, drinken en activiteiten. Nijmegenaar Ruud van den Broek (artiestennaam Franswa Poerkwapa) zorgde met zijn accordeon voor live muziek.     

Ook dit jaar was er een loterij met als hoofdprijs een volledig verzorgd weekend weg voor 2 personen. De prijs werd gewonnen door mevrouw Van Westerbeek. Bijzonder was dat precies op de reisdag het echtpaar Van Marwijk 60 jaar getrouwd was en dat heuglijke feit vierde met bijna 250  gasten.

“De Zonnebloem Nijmegen bestaat uit verschillende afdelingen die allemaal veel tijd steken in het opleuken van het leven van mensen met een beperking. Vrijwel iedere wijk in Nijmegen heeft wel een vertegenwoordiging. Daardoor staan al die afdelingen midden tussen de mensen en zijn de lijnen superkort. En met al die vrijwilligers worden iedere keer weer tal van activiteiten bedacht en uitgevoerd”, aldus De Zonnebloem Nijmegen.

Voor meer informatie neemt u een kijkje op de recent vernieuwde website www.zonnebloemnijmegen.nl