Imaging in Krayenhoffkazerne

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Zondag 26 juni opent de Pop-Up Gallery Imaging weer haar deuren in de Krayenhoffkazerne aan Molenveldlaan 134 in Nijmegen. Elke laatste zondag van de maand open van 13.00 tot 17.00 uur. 

Zo presenteert Frans Drummen een serie vazen geïnspireerd op veelvormige koraalstructuren. De vazen zijn functioneel maar ook pure kijkobjecten.

Lucy Besson toont een nieuwe serie portretten getiteld ‘Illuminated by color’. Ook exposeert zij nieuwe tekeningen, mini prints en grotere formaten foto’s, waaronder nog niet eerder vertoonde panorama’s.

Funs Erens toont nieuw werk waarin hij organische processen op micro- en macroniveau als uitgangspunt neemt. Funs is geïnspireerd door zowel de groei- als de afbraakprocessen in de natuur en is daarbij steeds op zoek naar de verwantschap met het creatieve proces.

Ook kan er een eerste blik worden geworpen in het nieuwe atelier van Jos Metselaar en Madieke Fleuren, waar hun ShadowBoxes in de monumentale raampartijen nog mooier tot hun recht komen.

Alle kunstenaars zijn aanwezig en vertellen graag het verhaal van hun werk. Meer informatie over het werk van de kunstenaars is te vinden op fabricat.nl/imaging.