Afbeelding
Foto: Joris Bisschops

Matrixx presenteert nieuwe Emporium-editie: ‘Mysteries of the Sea’

Algemeen

WIJCHEN - Evenementenorganisator Matrixx Events heeft een nieuwe editie aangekondigd van Emporium Festival. Zaterdag 3 juni 2023 is De Berendonck in Wijchen weer het toneel van het dancefestival. Met het nieuwe thema ‘Mysteries of the Sea’ belooft de organisatie een veelzijdig festival. De kaartverkoop is zaterdag 26 november gestart. 

Verspreid over zeven podia kunnen liefhebbers van allerlei muziekstromingen hun hart ophalen. Bekende house, techhouse en EDM DJ’s, de hipste Urban DJ’s en artiesten tot aan knallende cross-over namen en beukende hardstyle beats. Zelfs de raw hardstyle area keert terug van weggeweest. Ieder podium heeft z’n eigen unieke sfeer en thema.

Met het nieuwe thema ‘Mysteries of the Sea’ duiken de bezoekers in een mysterieuze onderwaterwereld. Van schattige zeepaardjes en sprookjesachtige zeemeerminnen, tot enge diepzeedieren en de god van de zee Poseidon. 

Directeur David Brons: “Het uitgewerkte thema is altijd een uniek iets op onze evenementen. Het inspireert onze decorbouwers, het entertainmentteam en onze show ontwikkelaars tot de mooiste creaties. Het draait bovenal om de bezoekers een fijne dag te bezorgen, maar dat doen we ook door ze mee te nemen in een verhaal, een beleving!” 

Naast de prachtige podia en thematisering staat Emporium bekend om een ruim aanbod eten en drinken, relaxte lounge gebieden en een overweldigende eindshow vol vuurwerk.

Tickets voor Emporium zijn sinds zaterdag 26 november te koop via www.emporium.nl met tijdelijk 10 euro korting. De eerste artiesten worden begin volgend jaar bekend gemaakt via social media.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding