Klas 3VC.
Klas 3VC. Foto:

Kunstveiling voor Mijn Liefste Wens

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Klas 3VC van het Canisius College in Nijmegen organiseert een kunstveiling voor een goed doel. Dit in het kader van het project ‘Moneymakers’ van het vak economie. Voor die veiling zijn zij op zoek naar kunstwerken om te kunnen veilen voor Stichting Mijn Liefste Wens. 

De kunstveiling is zaterdag 8 april in het Canisius College locatie Berg en Dalseweg 207 in Nijmegen. Vrij entree. Voorafgaand van de veiling is er nog een kijkdag waar mensen de kunstwerken kunnen bekijken en wel op vrijdag 7 april van 08.30 tot 17.00 uur maar ook nog op zaterdag 8 april van 09.00 tot 11.00 uur. De tentoongestelde kunstwerken zijn gemaakt door bekende kunstenaars uit Nijmegen en omgeving

Er zijn reeds zo’n 40 kunstwerken verzameld die worden geveild, van beeldjes en schilderijen tot foto’s en ertsen. Als mensen nog kunst willen schenken, laat dat weten via kunstveiling@canisiuscollege.nl.

Bruls veilingmeester

De veiling wordt zaterdag 8 april geopend door burgemeester Bruls. Hij hanteert de veilinghamer van 12.00 tot 13.00 uur. Daarna wordt de veiling voortgezet door andere bekende Nijmegenaren.

De opbrengst van de kunstveiling gaat naar een goed doel: Stichting Mijn Liefste Wens (SMLW). Het is een onafhankelijke stichting die projecten realiseert voor alle kinderen die in het Radboud UMC, Sint Maartenskliniek en CWZ zijn opgenomen. 

Ze maken het verblijf in het ziekenhuis leuker door voor afleiding te zorgen, zoals het inrichten van een speelhoek. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website: www.mijnliefstewens.nlof canisiuscollege.nl/voor-leerlingen/kunstveiling-mijn-liefste-wens/