Met Marijke Hanegraaf wandelen langs poëzie

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Elke maand kunt u onder begeleiding van een gids van het Poëziecentrum Nederland door de benedenstad van Nijmegen langs poëzie wandelen. Er wordt gestopt bij plekken die dichters inspireerden of waar een gedicht is gematerialiseerd. De gedichten wordt ter plekke gelezen door deelnemers of door de gids. Op zaterdag 20 mei vanaf 11.00 uur uur loopt oud-stadsdichter Marijke Hanegraaf.

Bij de prijs (€ 10,00) is een boekje met de route en de teksten van de gedichten inbegrepen. In deze poëziebundel is alles mee te lezen. Door het routekaartje is de wandeling later altijd nog eens te lopen. Het is ook mogelijk met een zelf samengestelde groep op een andere dag te lopen. Er wordt dan overlegd of er een gids beschikbaar is. Voor beide opties aanmelden via via poeziecentrumnederland@gmail.com

Spreekuur

Wie zelf dichterlijke aspiraties heeft en zijn werk graag eens zou bespreken met een andere dichter kan ook bij deze wandelgids terecht. Elke donderdagmiddag om 14.00 uur houdt Marijke Hanegraaf poëziespreekuur. Nuttig als u bijvoorbeeld werkt aan een inzending voor een schrijfwedstrijd, maar ook meer professionele dichters kunnen terecht voor feedback. De spreekuren zijn in het Poëziecentrum Nederland. Via spreekuurpcn@gmail.com kun je een afspraak maken met Marijke.