Creatief aan de slag.
Creatief aan de slag.

Gratis creatieve activiteiten in Lindenberg Aldenhof

Algemeen

NIJMEGEN - Sinds begin april kunnen bewoners van Dukenburg en omgeving gratis creatief aan de slag bij Lindenberg Aldenhof. Lindenberg Cultuurhuis is in deze nevenlocatie van start gegaan met een creatieve werkplaats voor kinderen en volwassenen en een koor. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

De creatieve werkplaats voor volwassenen is op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur en voor kinderen op dinsdagen van 14.30 tot 16.30 uur. In de creatieve ruimte van Lindenberg Aldenhof is iedereen welkom om iets te maken waar ze blij van worden. Er is allerlei materiaal aanwezig om mee aan de slag te gaan, van schilderspullen tot een oven voor pottenbakken. Beeldend Lindenbergdocent Kim van Iterson is aanwezig om te helpen.

Koor

Zingend het weekend in: het koor (voor volwassenen) komt op vrijdagen van 16.00 tot 17.30 uur bijeen. De deelnemers bepalen samen met de docent welke muziek gezongen gaat worden. Muziekdocent Mariska Petrovic van de Lindenberg leidt het koor.

De Lindenberg nodigt iedereen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Dat is gratis en aanmelden hoeft niet. Lindenberg Aldenhof is te vinden op het adres Aldenhof 1390 in Nijmegen. De activiteiten in Lindenberg Aldenhof worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

www.delindenberg.com