Afbeelding

Volop afhaalmogelijkheden horeca Nijmegen

Zakelijk

Vanwege de lockdown heeft de horeca in Nijmegen het weer erg moeilijk. Gelukkig zijn de lokale restaurants zeer inventief en is er volop gelegenheid om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Door hier gebruik van te maken, steun je de lokale ondernemers in onze regio. Juist nu is het inkopen doen bij de horecagelegenheid om de hoek belangrijker dan ooit. Dankzij jouw aankopen blijven deze zaken hopelijk overeind en komen ze door de crisis heen. Dankzij een afhaalmaaltijd kun je ondanks de lockdown genieten van de heerlijkste gerechten.

Steun Nijmeegse horecaondernemers 

Het steunen van de Nijmeegse horeca is ook erg belangrijk voor het horecapersoneel. Iedere horeca medewerker wil graag zijn of haar baan behouden. Dat is alleen mogelijk met jouw hulp. Ondanks de coronamaatregelen van het kabinet zijn er in Nijmegen gelukkig nog veel mogelijkheden om een lekkere maaltijd te bestellen en af te halen. Ook thuis laten bezorgen is vaak mogelijk. Gun jezelf dus af en toe de luxe van een afhaalgerecht. Bestellen doe je online of telefonisch.

Bestellen en afhalen bij lokale restaurants

Voor een Italiaans gerecht kun je bijvoorbeeld terecht bij Bar Pasta. Op het afhaalmenu staan onder meer heerlijke antipasti, pastaschotels en salades. De lekkerste pizza’s kun je bij Renato’s bestellen. Ook eetbar MikMak is van de partij en komt iedere week met een nieuw combinatiemenu. Er is zelfs een compleet vegetarisch menu. Voor de lekkerste burgers moet je bij restaurant Wally zijn. Zoek je een gerecht uit Moeders keuken? Bestel dan bij Barrika. Als je van traditionele Spaanse lekkernijen houdt, kies je voor een afhaalmenu van Casa Valencia. Heb je zin in een overheerlijke stamppot? Bij Café Daen maken ze elke dag een andere variant klaar. Voor Aziatische heerlijkheden, zoals een complete rijsttafel, heb je de keuze uit onder meer restaurant Izzi en Bankoh. Meer tips nodig? Kijk dan op intonijmegen.com/locals.

De lekkerste oliebollen en drankjes kopen

In deze tijd zijn oliebollen een onmisbare traktatie. De lekkerste exemplaren vind je bij onze eigen Nijmeegse ondernemers. Fiets hiervoor even langs bij een oliebollenkraam. Die vind je onder andere op de Graafseweg, Plein 44 en de Sint Jacobslaan. Ook kun je bijvoorbeeld even aanwippen bij Strik Patisserie, Denies en Looijenga. Maak je een ommetje door de stad? Ga dan even aan voor een lekker drankje en borrelhapjes bij het loket van café Holt. Verder is café Samson een pop-up-winkel met speciale biertjes begonnen. Je bestelling is ter plekke bij een gastvrouw of -heer af te halen. Laten bezorgen is ook een optie.

Leuk geschenk: cadeaubon Nijmegen

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau kun je met een lokale cadeaubon Nijmeegse ondernemers steunen. Zo’n bon is een originele verrassing. Je kunt deze besteden bij je favoriete restaurant. Veel eetgelegenheden bieden hun eigen cadeaukaart te koop aan. Daarnaast is er een speciale lokale bon die bij ruim negentig Nijmeegse adresjes in te wisselen is. Veel restaurants en cafés accepteren deze cadeaubon. Je kunt hiermee tevens iets kopen bij diverse winkels, zoals een boekhandel, een cadeauwinkel en een modezaak.