Foto:: Pexels
Foto:: Pexels
Zaken

5 leuke uitjes met vrienden in Nijmegen

Zakelijk

Ga je een tripje maken naar Nijmegen of kom je daar vandaan en ben je op zoek naar een leuk uitje in jouw home-town? Trommel je vrienden bij elkaar, en bekijk onze tips voor 5 leuke activiteiten met vrienden in Nijmegen! Succes gegarandeerd. Voor welke leuke activiteit gaan jullie?

- Airsoft Wie van de vriendengroep is het sterkt, het stoerst of het meest tactisch aangelegd in een spel? Laat de adrenaline naar boven komen tijdens een uitdagend spelletje airsoft. In Nijmegen heb je indrukwekkende airsoft velden waar je het bloedstollende gevecht aan kan gaan tegen jouw vrienden. Werk samen om de tegenstanders uit te schakelen. Of speel het spel ieder voor zich. Durf jij het aan?

- Kroegentocht  Als echte borrelaar kun je in Nijmegen je geluk niet op. Met bijna 500 horecagelegenheden kun je in Nijmegen overal terecht voor een lekker drankje. Een kroegentocht is in deze stad dus ideaal! Ga je voor een kroegentocht rond de Grote Markt, het Koningsplein of Bottendaal? Er is voor ieder wat wils. Ben je het bier zat en wil je liever iets anders? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende cocktailbars! Vergeet tussendoor niet iets te eten!

- E-chopper huren De stad kun je op verschillende manieren ontdekken. De meeste mensen kiezen ervoor om te wandelen of te fietsen. Maar, je kunt er ook een unieke draai aan geven. Met een E-chopper zoeven jij en je vrienden door de mooiste straatjes van Nijmegen. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de Barbarossa-ruïne, Valkhof en het Stadhuis van Nijmegen. Wil je ergens naar binnen? Parkeer je E-chopper dan op een veilige plek en neem rustig een kijkje. Wil je naar de andere kant van de stad? Dan ben je er zo! Een E-chopper is perfect voor een citytour!

- Workshops Je kunt verschillende workshops doen met je vrienden. Denk aan creatief schilderen, taart maken, verschillende quizzen of een dansworkshop. Is dat iets te creatief voor jullie? Denk dan eens aan een heerlijke BBQ workshop. Tijdens deze kookworkshop op een prachtige locatie, bereid je zelf het eten voor dat jullie later op de barbecue gaan grillen. Laat de echte grillmaster in je naar boven komen. Wie maakt de lekkerste hamburger van jullie vrienden groep? Dan organiseert die persoon de volgende BBQ! Vergeet vooral niet een echt leren schort te dragen! Dan is het plaatje helemaal compleet.

- Escaperoom Waan je in een andere wereld tijdens een escaperoom. Probeer te ontsnappen door verschillende codes te kraken en hints te vinden. Met een spannend thema worden jij en je vrienden helemaal ondergedompeld in het spel. Kies uit verschillende thema’s zoals avontuur, bank, historie, F1, Middeleeuwen of Vikings en probeer te ontsnappen. Voor welk thema ga jij?