Afbeelding
zaken

Ondernemer in Nijmegen? Maak gebruik van de business club!

Zakelijk

Elke ondernemer kent inmiddels het belang van netwerken. Netwerken vergroot namelijk je zichtbaarheid, zowel binnen als buiten je bedrijf. Naast naamsbekendheid omdat mensen je gezicht gaan herkennen, levert het ook nieuwe contacten op waardoor je bedrijf kan groeien. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe klanten of opdrachtgevers zijn, maar ook nieuwe kennis of ideeën van een buitenstaander. Ben jij ondernemer in Nijmegen, dan is het wellicht een optie om je aan te melden voor een business club. In dit artikel vertellen we jou wat dit is, wat je bij een meeting kunt verwachten en wie er lid kunnen worden. 

Wat is het?

Business clubs ofwel zakelijke clubs bestaan om relatienetwerken te versterken. Vaak ontmoeten de leden van een zakelijke club elkaar in een informele sfeer waar zij nieuwe contacten kunnen leggen en onderling zaken kunnen doen. Ondernemers uit de regio Nijmegen kunnen terecht bij de club “Business Open Wijchen”. Deze club richt zich uitsluitend op ondernemers uit de regio Nijmegen en komt tweewekelijks op vrijdagmiddag bij elkaar. 

Wat doe je bij een meeting? 

Wat gedaan wordt op een zakelijke club verschilt natuurlijk een beetje per business club. Bij Business Open Wijchen wordt er tweewekelijks een lunch georganiseerd. Na de lunch is er dan een mogelijkheid tot het spelen van golf. Dit is natuurlijk geen verplichting, maar het is wel een goede manier om elkaar in een iets meer informele setting te leren kennen. Door samen te (leren) golfen kom je over het algemeen eerder tot samenwerking en stellen mensen sneller hun eigen netwerk voor jou open. Kun jij nog niet golfen? Dat is helemaal geen probleem. Er bestaat ook een mogelijkheid om dit als onderdeel van je lidmaatschap met andere ondernemers te leren. 

Kan ik als zelfstandig ondernemer ook terecht bij een zakelijke club? 

Zakelijke clubs zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, de eerder genoemde club Business Open is geschikt voor ondernemers, zelfstandigen en ook voor ondernemende sales personen uit dienstverlenende sectoren en algemene bedrijven. Zolang je dus ondernemer bent, maakt het niet uit of dit van een groot of klein bedrijf is, en wilt netwerken kan je dus terecht bij deze club. 

Samen ondernemen is leuker dan alleen

Samen kom je over het algemeen veel verder dan alleen. Samen ondernemen houdt onder andere in extra kennis, bij elkaar inspiratie doen en elkaars bedrijf versterken. Ook kun je met elkaar sparren over eventuele problemen en kennis delen. 

Via een zakelijke club krijg je dus een veel krachtiger netwerk en samen ook nog eens veel meer voor elkaar. Waar wacht je dus nog op? Meld je snel aan bij business club Nijmegen.