Presentatie van ‘Competent - doeboek’

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Nijmegenaar Edger Gubbels presenteert vrijdag 5 april zijn ‘Competent - doeboek’ bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat in Nijmegen. De presentatie begint om 16.00 uur. Graag aanmelden via tel. 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl. 

Voor iedereen die aan de slag wil met het verbeteren van competenties (zoals managers, trainers, teams, docenten, coaches, hrm’ers, studenten) heeft Gubbels het ‘Competent doeboek’ gemaakt met 53 competentie-ontwikkelkaarten. 

Iedereen kent wel die ene medewerker die het goed doet, maar veel moeite heeft met delegeren. Of het team dat uitstekende resultaten boekt, maar moeite heeft met samenwerken. Of die student die het op alle competenties behoorlijk doet, behalve op het stellen van grenzen. Voor al dat soort casuïstiek (de behandeling van individuele gevallen in een specifiek gebied) zijn deze ontwikkelkaarten gemaakt om een competentie te verbeteren. 

Edger Gubbels is bedrijfskundig andragoog en werkt in de praktijk als organisatieadviseur, coach en trainer/docent in diverse bedrijven en organisaties. Hij ontwikkelde de veelgebruikte teamscan EDGE® en schreef onder meer het boek ‘Troaching’, over de combinatie van training en coaching op competenties.