Vlnr Miss Teen Constance, Miss Beauty Nikki en Miss Intercontinental Juno
Vlnr Miss Teen Constance, Miss Beauty Nikki en Miss Intercontinental Juno Foto: Roy Froma Fotografie

Miss Teen of Gelderland 2019 woont in Malden

Algemeen

Malden - Constance Kersjes (17) uit Malden is zaterdag 30 maart in Veluvine Nunspeet uitgeroepen tot Miss Teen of Gelderland 2019. Zij mag nu voor Gelderland uitkomen voor de Miss Teen of the Netherlands verkiezing die gehouden wordt op 30 augustus.

In totaal 29 Gelderse schonen streden om de titels Miss Teen, Miss Beauty en Miss Intercontinental of Gelderland 2019. Uit alle hoeken van de provincie kwamen familie, vrienden en fans naar theater in Nunspeet. De avond werd geopend door een groepsdans waaraan alle dames deelnamen. Na de dans kwam de voorstelronde, bikinironde en hashtag-ronde om vervolgens in galajurk de laatste ronde te doorlopen.

Na een pauze was het tijd voor de uitslag. De miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 18 jaar, Miss Beauty en Miss Intercontinental is voor meiden van 18 tot 26 jaar. Miss Teen of Gelderland 2019 werd Constance Kersjes uit Malden, Miss Beauty en Miss Intercontinental of Gelderland werden respectievelijk Nikki Prein (21) uit Kilder en Juno Zenza (19) uit Eerbeek.

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijden de Miss Teen en Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in augustus 2019. Houd voor informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in gaten. (www.facebook.com/MissBeautyofGelderland)