Joes in Deze ridder zegt nee.
Joes in Deze ridder zegt nee. Foto: Kim Roefs

Kinderen vormen een eigen geheime club

di 12 okt 2021, 13:25 Algemeen

NIJMEGEN - Tijdens de herfstvakantie - van 23 t/m 31 oktober - is de Lindenberg het podium voor twee prikkelende jeugdvoorstellingen én een geheime workshop. 

BonteHond komt woensdag 27 oktober met hun nieuwste voorstelling De Geheime Club (6+) naar Nijmegen. Daarbij verzorgen zij een workshop waarin kinderen een eigen geheime club gaan vormen. Voor de kleinere bezoekers is op zaterdag 30 oktober Joes met Deze ridder zegt nee (3+) te zien in het kader van het Sprookjesfestival.

Voor iedereen die zich graag laat verrassen en gekker is op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei, is er De Geheime Club van BonteHond. Niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn: solo’s, één groot stuk of duetten. Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het is dus één groot mysterie en na afloop ontkennen deze makers alles. Woensdag 27 oktober, 14.00 uur,  € 8,50 / € 13,-, Voor 6+. 

In deze workshop, onderdeel van de De Geheime Club-voorstelling, gaan deelnemers een eigen geheime club vormen, want het hebben van een geheimpje is heel leuk en spannend. Maar hoe kun je bij een geheime club horen? Wie ben jij zelf? Wat onderscheidt jou van de anderen? Wat kan jij heel goed? En hoe zien anderen jou? Oftewel, wat geeft jou toegang tot deze club? Tijdens de workshop worden er opdrachten en spelletjes gedaan die de voorpret van De Geheime Club-voorstelling aanwakkeren. Woensdag 27 oktober, 12.30 uur,  € 5,- / € 3,-. Voor 6+. 

Draak

Deze ridder zegt nee is een interactieve voorstelling van Joes over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen. Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland. Zaterdag  30 oktober, 15.30 uur.  € 7,50. Voor jeugd vanaf 3 jaar. 

www.delindenberg.com

BonteHond.