GGD Gelderland-Zuid start woensdag 3 november met een extra vaccinatiemogelijkheid op de GGD-locatie aan de Groenewoudseweg in Nijmegen
GGD Gelderland-Zuid start woensdag 3 november met een extra vaccinatiemogelijkheid op de GGD-locatie aan de Groenewoudseweg in Nijmegen Foto: GGD

Coronavaccinatie bij GGD in Nijmegen

ma 25 okt 2021, 10:58 Algemeen

NIJMEGEN - GGD Gelderland-Zuid start woensdag 3 november met een extra vaccinatiemogelijkheid op de GGD-locatie aan de Groenewoudseweg in Nijmegen. Dit gebeurt in de maand november op vier woensdagen van 17.00 tot 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De GGD prikt met het Janssen- of Pfizervaccin. Voor vaccinatie is een geldig legitimatiebewijs vereist. 

Er is tijdens deze openstelling speciale aandacht voor mensen met ernstige prikangst. Zij kunnen dit van te voren laten weten. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen mensen bellen naar telefoonnummer 088 – 1447123.

Prikken zonder afspraak 

Ook op andere vaccinatielocaties in Tiel, Wijchen en Culemborg is het mogelijk om langs te komen voor een vaccinatie. Meer informatie hierover staat op de website www.prikkenzonderafspraak.nlof op de site www.ggdgelderlandzuid.nl.