Kat Damon.
Kat Damon. Foto:

Damon zoekt een nieuwe thuis

vr 14 jan 2022, 14:00 Algemeen

NIJMEGEN - Dit is Damon, een knappe gecastreerde kater van 6 jaar oud. Damon is een lieve, speelse en aanhankelijke kat, die gewend is om binnen te leven (buiten vindt hij een beetje spannend).

We zijn op zoek naar een rustig thuis voor hem, een thuis zonder kinderen en zonder andere katten (hier kan hij niet goed mee overweg).

Hij zal rustig moeten wennen aan een nieuwe omgeving, maar met voldoende liefde, geduld en aandacht moet dit helemaal goedkomen. Goed om te weten dat Damon speciaal voer krijgt aangezien hij niet tegen andere varianten voer kan.

Damon heeft bij verschillende gezinnen binnen één familie gewoond en helaas ging dit niet goed. Bij de één werd hij onrustig van de kinderen, bij de ander klikte het niet met de andere kat in huis. Helaas hebben zij onderling geen fijn plekje voor Damon kunnen regelen en wordt er nu een nieuw thuis voor hem gezocht.

Bij wie mag deze lieve kanjer komen wonen?

Ben je benieuwd of Damon bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding