Afbeelding

NEC voor het eerst sinds 2016 in Goffert tegen Feyenoord

Algemeen

Trotse middenmoter NEC ontvangt zondag de nummer drie uit de Eredivisie, Feyenoord. Voor de Nijmegenaren wordt het de eerste ontmoeting met de Rotterdammers in eigen stadion in meer dan vijf jaar tijd. Helaas moet NEC het net als alle andere Eredivisie clubs nog altijd stellen zonder de steun van het publiek.

Feyenoord was telkens de sterkste in de laatste vier onderlinge duels (5-3; 4-0; 1-2 en 1-0). Voor de laatste overwinning van NEC op Feyenoord moeten we terug naar december 2015 Voor 12500 toeschouwers kwam NEC in dat duel na 20 minuten op achterstand na een goal van Tonny Vilhena, maar Janio Bikel, Anthony Limbombe en Christian Santos zorgden voor de thuiszege van NEC: 3-1.

Opmerkelijk is dat beide ploegen op dat moment op bijna dezelfde plek stonden als vandaag de dag. Feyenoord stond destijds derde en NEC tiende, terwijl Feyenoord ook nu derde staat en NEC de negende plek inneemt. Trainer Rogier Meijer wist Feyenoord als speler van de Graafschap drie keer te verrassen (twee winst, een gelijk in totaal acht competitieduels tegen de Rotterdammers).

De beste legale goksites in Nederland, die allemaal een welkomstbonus (stortingsbonus, gratis weddenschappen) en diverse andere promoties, zoals odds boosts, hebben klaarliggen om nieuwe spelers te trekken, zien NEC aankomende zondag als de absolute underdog. De druk ligt dus bij Feyenoord.

Meer informatie over de beste bookmaker bonussen van de goksites met een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit vind je op https://www.sportytrader.nl/goksites/bonus/. De voetbal wedden specialisten van SportyTrader geven je daarbij informatie over de huidige beschikbare bonussen, hoe deze eruit zien en hoe de welkomstbonussen geclaimd kunnen worden.