Afbeelding
Foto:

GGD op vaccinatietour in Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - De GGD vaccineert de komende weken tijdelijk op extra locaties in Nijmegen. Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad, kan langskomen. Let wel:  kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen. 

Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Er wordt geprikt zonder afspraak, je kunt dus gewoon binnenlopen. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour van GGD Gelderland-Zuid. Vanaf februari gaat de GGD met deze tour langs bij veertien gemeenten in Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. En in het GGD gebouw aan de Groenewoudseweg. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Wanneer komt de GGD naar tijdelijke locaties in Nijmegen?

Woensdag 6 april 16.00-20.00 uur in Wijkcentrum de Schalmei (Symfoniestraat 204 in Nijmegen).

Maandag 11 april 16.00-20.00 uur in Wijkcentrum Dukenburg (Meijhorst 7039 in Nijmegen).

Donderdag 21 april 16.00-20.00 uur in Wijkcentrum De Brack (Leuvensbroek 1200 in Nijmegen).

Wanneer kun je bij de GGD terecht voor prikken zonder afspraak?

Vrijdag 18 maart, woensdag 30 maart en vrijdag 22 april steeds van 16.00-20.00 uur op adres Groenewoudseweg 275 in Nijmegen. Op deze locatie je ook zonder afspraak terecht voor een kind vaccinatie van 5-11 jaar.

Voor welke vaccinaties moet je wel eerst een afspraak maken?

Voor de herhaalprik 70+ en voor de boosterprik voor 12-17-jarigen is het wel nodig om eerst een afspraak te maken.

Meer informatie

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. Ook vind je daar informatie over het voorlichtingsteam dat helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.