De OV-ambassadeur helpt u graag op weg.
De OV-ambassadeur helpt u graag op weg.

Inloopspreekuren OV

Algemeen

NIJMEGEN - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. 

Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. 

Er zijn in Nijmegen inloopsprekuren op dinsdag 9 én 23 augustus in Bibliotheek de Mariënburg aan Mariënburg 29 in Nijmegen van 11.00 tot 12.30 uur.

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Telefonische spreekuren 

Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar via tel. 038 - 303 70 10 (tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen bereikbaar in de ochtenden).

Voor meer informatie:
ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur