Levensboek op doek

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Vrijwilliger Paulieke van Sleeuwen van Hobbycentrum Nijmegen-Oost verzorgt de workshop ‘Levensboek op doek’. Tijdens een drietal momenten (7 december, 18 januari en 1 februari van 19.30-21.30 uur) ‘vertellen’ de deelnemers hun levensverhaal met acrylverf op een schilderdoek. Ze bepalen zelf hoe ze hun levensfases verdelen en uitwerken. Dit kunnen bijvoorbeeld herinneringen, gevoelens of objecten zijn.

“Bij elke bijeenkomst begin je met een nieuwe levensfase en een nieuw idee maar bedek je de vorige levensfase. Hierbij kies je zelf of je het helemaal bedekt of dat er nog delen van de vorige laag zichtbaar blijven. Je werkt dus met meerdere lagen en meerdere uitwerkingen op eenzelfde schildersdoek. Het uiteindelijk werkstuk is een creatief, maar bovenal een erg persoonlijk schilderij.”

De kosten voor deze workshop (inclusief materiaalkosten) bedragen 5,00 euro voor deelnemers Hobbycentrum, anders 12,50 euro. Meer info en opgave: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of tel. (024) 323 13 30.