De eerste woningen in Havenkade gaan in verhuur.
De eerste woningen in Havenkade gaan in verhuur.

Start verhuur woningen Portaal in Havenkade

Algemeen

NIJMEGEN - Portaal is begonnen met de verhuur van haar 87 sociale huurappartementen in Havenkade. Wie interesse heeft kan het aanbod vinden op www.entree.nu

Havenkade bestaat uit verschillende woonblokken met in totaal 323 appartementen in verschillende typen, grootten en prijsklassen. In de ‘plint’ op de begane grond zijn bergingen en parkeerplaatsen voor fiets en auto.

Havenkade ligt vlakbij de Nijmeegse binnenstad. Een riante, gezamenlijk binnentuin verbindt de verschillende woonblokken van Havenkade met elkaar en heeft een doorkijk op de Waal. De openbare ruimte biedt tal van gelegenheden voor de (spontane) ‘ontmoeting’. Om zo de sociale cohesie van de buurt te stimuleren en te zorgen dat iedereen zich er thuis voelt.

Het aanbod van Portaal

Portaal verhuurt kleine, betaalbare appartementen, zoveel mogelijk levensloopbestendig. De woningen zijn duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol. De 33 tweekamerappartementen van 50 m2 hebben een woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor eenpersoonshuishoudens en/of starters.

- 23 tweekamer appartementen van 60 m2 hebben een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Deze appartementen zijn geschikt voor een- en tweepersoons huishoudens die iets meer ruimte willen. Voor zowel starters als doorstromers.

- 25 driekamer appartementen van 65 m2 hebben een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Deze appartementen zijn geschikt voor een- en tweepersoons huishoudens die iets meer ruimte willen. Voor zowel starters als doorstromers.

- 3 (twee laags) maisonnettes van circa 88 m2 hebben de officiële entree via de hal op de eerste verdieping, waar de woonkamer en de slaapkamer zijn. Bezoek meldt zich via een beltableau en komt binnen via de hoofdentree met video intercom. Een tweede toegang tot de woning geeft de deur van de eetkeuken op de begane grond aan de straatzijde. Met een trap ga je naar de eerste verdieping.

- 3 studio’s van ca 43 m2 op de bovenste verdieping hebben één ruimte voor wonen en slapen.