Gratis training logistiek en horeca voor statushouders

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Solid Road is een stichting in Nijmegen die statushouders helpt om hun talenten te ontdekken en een toekomst op te bouwen. Solid Road biedt statushouders binnenkort een training ‘logistiek’ en een training ‘horeca’ aan.

Deze trainingen zijn bedoeld voor statushouders, zodat zij hun talenten ontwikkelen en ontdekken of het werkveld bij hen past. De training wordt in het Nederlands gegeven. Hiervoor is basiskennis van de Nederlandse taal nodig (minimaal taalniveau A1). Tijdens de training leer je als statushouder de belangrijkste basis van het werkveld.

Maandag 13 februari (19.00-20.30 uur) start de training ‘logistiek’ en dinsdag 28 februari (09.00-12.00 uur) de training ‘horeca’. De trainingen vinden meerdere weken achter elkaar plaats. De aanwezigheid bij alle trainingen is belangrijk. Ze worden gegeven door een ervaren trainer uit het werkveld. Tijdens de training worden ook de Nederlandse taalvaardigheden geoefend.

Opgeven voor deelname aan de training kan via Solid Road: joeykwint@solidroad.nl (graag naam en telefoonnummer vermelden). De deelname aan de training is gratis. Dit project wordt gefinancierd door het Oranje Fonds en is onderdeel van het project Van Talent naar Werk van Solid Road. 

Meer informatie over dit project is te vinden op de website van Solid Road: https://www.solidroad.nl/van-talent-naar-werk/