Tributefestival Iconic keert 13 mei terug naar het Valkhofpark in Nijmegen.
Tributefestival Iconic keert 13 mei terug naar het Valkhofpark in Nijmegen. Foto:

Queen op Iconic Festival

Algemeen

NIJMEGEN - Tributefestival Iconic keert op 13 mei terug naar het Valkhofpark in Nijmegen voor hun derde editie. Het park wordt getransformeerd tot een muziekfestival waar tribute bands uit zowel binnen- als buitenland een eerbetoon brengen aan hun favoriete muzikanten en muziekgenres van toen en nu. Met dit jaar een nog breder scala aan genres, wordt het festivalseizoen in Nijmegen op iconische wijze geopend.

Ditmaal verschijnt als headliner de nieuwste en meest sensationele tributeband uit Nijmegen op het podium: Queen Must Go On. Na het winnen van Battle of the Bands in 2022 en optredens in het Ziggo Dome, zetten zij een onvergetelijke show neer en zo de Nijmeegse glorie hoog houden. Ook treden op tributes van onder andere ABBA, Coldplay, Doe Maar en Ed Sheeran.

Het festival gaat dit jaar leuke samenwerkingen aan. Zo wordt samen met café De Plak het foodaanbod uitgebreid met onder meer het fameuze kaasgehakt van De Plak 

Ook is er dit jaar een platenbeurs op Iconic. Hier kan men rondneuzen tussen vinyl en cd’s en zo niet alleen genieten van live muziek van hun favoriete bands, maar het ook meenemen naar huis. Geniet op Iconic Festival een dag lang van live muziek van de beste tribute bands uit Europa op 13 mei in het Valkhofpark in Nijmegen. Bekijk iconicfestival.nl voor de volledige line-up en tickets.