Concertgebouw De Vereeniging presenteert programma klassiek

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen presenteert het programma klassiek 2023-2024. Van Mozarts opera Cosí fan Tutte door het vermaarde Orkest van de Achttiende Eeuw, tot Vivaldi’s geliefde Vier Jaargetijden door het Italiaanse barokorkest Accademia Bizantina en pianosonates van Schubert door ‘grande dame’ Elisabeth Leonskaja: seizoen 2023-2024 biedt een (internationaal) programma met voor elk wat wils. 

De onlangs aangeschafte Steinway concertvleugel staat letterlijk in de spotlights in de serie Meesterpianisten in Nijmegen. Komend jaar is het aantal klassieke concerten uitgebreid en zijn er meer programma’s met internationale topmusici en ensembles. 

Programmeur Kenne Peters stelde een gevarieerd programma samen, in samenwerking met Phion en de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek. In de nieuwe brochure klassieke muziek staan alle concertseries van het komende seizoen gebundeld met een aantrekkelijke kortingsprijs. 

Of je nou een doorgewinterde liefhebber bent of nieuw in de wondere wereld van de klassieke muziek: er is volop keus. Van verrassende kruisbestuivingen en muzikale ontdekkingen tot concerten met verdiepende inleidingen en muziek met wijnproeverij.

De kaartverkoop start woensdag 29 maart om 11.00 uur via sedv.nl/klassiek. De dagkassa in De Vereeniging is geopend en telefonisch bereikbaar woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur, tel. 024 322 1100.

De brochure is gratis af te halen aan de kassa van De Vereeniging. De concertseries staan gebundeld met een aantrekkelijke kortingsprijs. Uiteraard kunnen er ook losse tickets worden gekocht.