Poes Chilli.
Poes Chilli. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Lieve en wat schuchtere poes Chilli zoekt met haar 13 jaar nog een ander huisje. Haar baasje is helaas ernstig ziek en kan niet meer voor haar zorgen.

Chilli heeft echt tijd nodig om even te wennen. Ze komt graag kroelen en aandacht vragen, maar dan alleen als het rustig is om haar heen. Andere dieren en kleine kinderen zijn niet zo besteed aan Chilli.

Chillie zoekt daarom het liefst een huisje waar iemand alleen woont of hooguit met twee volwassen mensen. En die geduld met haar hebben, want het zal echt even duren voor Chilli zich zal laten zien na de verhuizing. Maar als ze eenmaal ontdooid is, heb je een lieve en fijne poes aan Chilli.

Chilli is voor haar leeftijd nog gezond en kwiek, maar omdat het een poes op leeftijd is, moet er rekening gehouden worden met dierenartskosten. Een tuintje zou geweldig zijn, maar is niet noodzakelijk. Chilli is nog niet gechipt dus de nieuwe eigenaar zou er goed aandoen dit alsnog te laten doen. Ben je benieuwd of Chilli bij je past? Maak dan snel een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding