Kobus.
Kobus. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Deze bekende snoet is die van Kobus (2) en deze knappe kerel heeft al eerder in de krant gestaan. Helaas zonder resultaat en daarom zetten we hem nu graag weer in het zonnetje.

Het geluk leek Kobus toe te lachen toen hij werd geadopteerd in Nederland, maar helaas bleek zijn adoptiegezin geen goede match met hem te zijn. Kobus kwam in het pension terecht, waar hij alweer veel te lang zit.

Kobus is ontzettend leergierig en vindt het fijn en leuk om geprikkeld te worden met hersenwerkjes en speuren. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning en het zou leuk zijn als zijn nieuwe baasje hier ook actief mee aan de slag wil gaan met Kobus. Kobus vindt wandelen geweldig en hoopt dit met zijn nieuwe baasje(s) volop te kunnen doen.

Onverwachte situaties kunnen wat spannend zijn voor hem, maar met steun en positieve ervaringen opdoen, zie je hem groeien en zelfvertrouwen krijgen.

Ben je benieuwd of Kobus bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn. 

Afbeelding
Afbeelding