Expositie in Dorpsschuur Lent

Algemeen Kort nieuws

LENT - Tanja Komarov, Erik Poutsma en Hans Moerel stellen zaterdag 17 en zondag 18 juni hun schilderwerken tentoonstelling in de Dorpsschuur aan de Oosterhoutsedijk 29 in Lent. Beide dagen van 11.00 tot 18.00 uur.

Tanja is gefascineerd door de schoonheid van het dagelijkse leven en heeft veel oog voor detail. Zij vindt het interessant om verschillende schildertechnieken uit te proberen. Bij haar werk horen realistische stillevens en portretten en werk dat gemaakt is met een losse toets. 

Erik schildert vooral landschappen in acrylverf in impressionistische stijl en met een losse toets. Zijn schilderijen zijn vaak romantisch en roepen een gevoel van melancholie op. In zijn werk bevinden zich ook verstilde beelden waarbij je je veel kunt bedenken en fantaseren. 

De olieverfschilderijen van Hans kennen een variatie aan onderwerpen van zacht en hard realisme. De inspiratie vindt hij in foto’s uit kranten, tijdschriften en internet. Hij geeft de voorkeur aan voorstellingen die tot nadenken stemmen, hetzij door maatschappelijke oriëntatie, iets geheimzinnigs of tot een eigen visie of dromerijen door de toeschouwer leiden.