Teddy.
Teddy. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Tussen de donkere krullende vacht glinsteren twee lieve trouwe oogjes. Teddy is een jonge Golden Sheepadoodle reu (nog ongecastreerd) van 6 maanden oud die op zoek is naar een stabiel liefdevol thuis.

Teddy is erg lief, speels en enorm dol op aandacht. Hij bruist van de energie en het is daarom van belang dat zijn nieuwe baasje er met regelmaat op uit gaat met hem, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan.

Teddy zou het beste tot zijn recht komen bij mensen die niet teveel van huis weg zijn (dus die écht tijd voor hem hebben) en waar hij de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen gaan (een tuin zou heerlijk zijn voor hem). Gezien Teddy wat gevoelig is voor prikkels, plaatsen we hem liever niet in een druk gezin met hele jonge kinderen. Met wat oudere kinderen (die weten hoe met honden om te gaan) zal naar verwachting prima gaan.

Helaas lukt het de huidige baasjes van Teddy niet om de balans te vinden tussen de aandacht voor de kinderen en de hond en om deze reden wordt uitgekeken naar een nieuwe fijne plek voor Teddy. Wie heeft er een mand klaarstaan voor deze lieve krullenbol?

Ben je benieuwd of Teddy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Teddy.