Het bijna voltallige Ton sur Ton.
Het bijna voltallige Ton sur Ton. Foto: Peter van de Lavoir

Kamerkoor Ton sur Ton zingt ‘In het Licht der Liefde’

Algemeen

NIJMEGEN - Met het concert ‘In het Licht der Liefde’ brengt kamerkoor Ton sur Ton zondagmiddag 26 november liefdevolle koormuziek van onder andere Whitacre, Duruflé en Gustav Holst ten gehore.  

Het concert is in de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96 in Nijmegen. Aanvang 16.00 uur. Kaarten 17 euro in de voorverkoop via www.kamerkoortonsurton.nl of 18 euro (contant) aan de deur.

Kamerkoor Ton sur Ton staat onder leiding van dirigent Hilde Gams en wordt begeleid door Dimiter Tchernookov op viool en Sebastiaan Oosthout op piano.

Het programma is opgebouwd rond de Five Hebrew Love Songs van Eric Withacre, gecomponeerd op gedichtjes van zijn (toenmalige) joodse geliefde Hila Plitmann. In deze bijzondere liederen weven viool, piano en koor een zoete idylle. Ze bezingen de liefde in meerdere talen. Naast het Hebreeuws komen Latijn, Frans, Engels en Kerk-Slavisch aan bod.

Stemmen gezocht

Het gezelschap is op zoek naar tenoren, een sopraan en een bariton. Voor meer informatie kijk op: www.kamerkoortonsurton.nl