Afbeelding

SV NEC in actie voor 3FM Serious Request

Algemeen

In de week voor kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. 

Daar zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties. 3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland.

De Supportersvereniging NEC wil hier natuurlijk gehoor aan geven en heeft daarom het volgende bedacht: shawls verkopen en de gehele opbrengst doneren aan dit mooie doel! Dus koop deze mooie klassieke Engelse shawl met speciaal label verwijzend naar het Glazen Huis 2023.

De kosten bedragen slechts 12,50 euro. De shawl is te koop bij de resterende twee thuiswedstrijden (1,5 uur voor de wedstrijd) bij onze verkoopskihut achter de Gofferttribune, vlakbij De Schup.

Deel deze actie en help mee aan een zo hoog mogelijke opbrengst voor 3FM Serious Request en Stichting ALS Nederland, roept Supportersvereniging NEC op.