Bestuur Regio Oogst.
Bestuur Regio Oogst. Foto:

Maak kennis met het verhaal en de mensen achter Regio Oogst

Algemeen

NIJMEGEN - Vraag jij je af hoe een stadsboerderijwinkel kan bijdragen aan een beter voedselsysteem? Ben jij benieuwd wie die boeren en tuinders zijn en hoe ze hun producten telen? Nieuwsgierig geworden naar het verhaal en de mensen achter Regio Oogst? Kom dan naar de kennismakingsbijeenkomst op donderdag 7 maart om 20.00 uur in Brakkenstein. 

“Onze mensen stellen zich graag aan je voor en trakteren je op hun favoriete hapje uit de regio! Voorzitter Gerard Titulaer deelt onze visie op een korte voedselketen. Winkelier Lars Spelier vertelt welke stappen er worden genomen om een stadsboerderijwinkel in Brakkenstein én de Honig te realiseren. Rundveehouder Jos Bolk en aardbeienkweker Arno de Beijer vertellen op welke natuurvriendelijke wijze ze producten telen en welke stappen ze graag nog meer willen nemen op weg naar een natuurinclusieve kringlooplandbouw. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen aan het team!”, aldus het bestuur. 

“Vanuit onze overtuiging ‘Proeven is geloven’ trakteren we je deze avond op hapjes en drankjes uit de regio, gemaakt door onze kok.”   

“Om écht impact te maken naar een beter voedselsysteem hebben we jou hard nodig. Zet nu de eerste stap en sluit je aan bij deze bijeenkomst.”

De bijeenkomst is donderdag 7 maart van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in Café de Muts aan de Heyendaalseweg 280 in Nijmegen (schuin tegenover de winkel van Regio Oogst). Stuur een mail met ‘ik ben erbij’ naar community@regio-oogst.nl. Of bel Zoë via tel. 024-2342949. Aanmelding is niet verplicht, het geeft de organisatie wel een goed beeld hoeveel hapjes ze moeten maken.