LangeHezel46 exposeert werken van Ad Merx

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - LangeHezel46 aan de Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen wil iedere 4 tot 6 weken verrassen met wisselexposities van telkens weer een andere kunstenaar. Van 22 mei tot en met 3 juli zijn recente kunstwerken te zien van Ad Merx. 

Ad is een veelzijdig beeldend kunstenaar. Hij is bekend van stillevens, portretten en landschappen. Maar ook zijn sculpturen, beelden en etsen zijn geliefd. Het thema communicatie speelt in zijn leven al jaren een belangrijke rol. Ook enkele van zijn minder bekende werken worden getoond. 

Zijn abstracte werk is uit meerdere studies ontstaan. Boeiend om de resultaten daarvan in afzonderlijke kunstwerken bij elkaar te zien. Ook zijn papierwerken en doosjes, met bijzondere kleurwerking en spel van licht en schaduw, zijn zeer de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken. 

Openingstijden: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Ad is zelf aanwezig bij de opening op zondag 22 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Voor actuele openingstijden en het programma zie www.langehezel46.nl