Firdaous.
Firdaous.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Firdaous is een gesteriliseerd Europees korthaar dametje van 1 jaar oud.

Firdaous heeft een wat lastige start gehad en is hierdoor niet goed gesocialiseerd. Ze is erg gehecht aan mensen en zit je al op te wachten als je thuiskomt. Ook ligt ze graag bij je, maar slapen doet ze meestal alleen op een rustige plek.

Firdaous is verzot op spelen en dit doet ze het liefst de hele dag. Buiten vindt ze het heel erg leuk om achter vliegjes aan te rennen en om vogeltjes te observeren. Het enige nadeel is dat ze geen remmetje heeft met spelen en dat ze soms ook wat te wild kan worden in haar spel. Om deze reden plaatsen we haar liever niet bij hele jonge kinderen (wat oudere kinderen zou prima gaan). Het zou voor Firdaous gezellig zijn als er al een andere poes/kater aanwezig is.

Firdaous is bekend met vernauwde traanbuisjes, waardoor ze soms wat vieze plekjes onder haar ogen heeft. Ze maakt dit zelf schoon en laat het ook goed toe als iemand dat voor haar doet. Ze heeft er zelf geen last van. Ben je benieuwd of Firdaous bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding