Scène uit Tussentijd: Afloop Onbekend.
Scène uit Tussentijd: Afloop Onbekend. Foto: Marcel Krijgsman

Gloednieuw Nijmeegs theaterexperiment in première

Algemeen

NIJMEGEN - Afloop Onbekend is het nieuwste programma van talentproject TussenTijd, dat arthouse LUX in coronatijd met Nijmeegse theatergezelschappen is gestart. Na twee online videoseries en de live performance ‘TussenTijd – De Transformatie’ maken de Nijmeegse theatermakers van TG Greppel en Cie. Perelman voor het eerst samen een avondvullend programma met theater, muziek en interviews. Centraal staat het thema ‘De Toekomst’. De voorstelling is op donderdag 22 en vrijdag 23 september te zien in LUX.

In de voorstelling Tussentijd: Afloop Onbekend buigen Cie. Perelman en TG Greppel zich over de vraag wat nodig is voor een hoopvolle toekomst. Het lijkt alsof de coronaperiode het einde van een tijdperk van zorgeloosheid heeft ingeluid. Is onze planeet al reddeloos verloren of kan het tij gekeerd worden? Kunnen we de volgende generatie nog recht in de ogen kijken? Komen we tot hoopvolle oplossingen of is het vertrouwen in een goede afloop juist naïef en gevaarlijk? Het belooft in ieder geval een ervaring te worden die bijblijft. In welke zin? Dat ontdek je in de theaterzaal pas, want de afloop is nog onbekend….

De voorstelling Tussentijd: Afloop Onbekend is op donderdag 22 september om 20.30 uur en vrijdag 23 september om 20.30 uur te zien in LUX. Meer informatie & kaarten (a € 15,00): lux-nijmegen.nl/tussentijd.

Afbeelding
Afbeelding