HORNBACH Nijmegen.
HORNBACH Nijmegen. Foto:

HORNBACH Nijmegen houdt kennismakingsdag voor werving nieuwe collega’s

Algemeen

NIJMEGEN - In Nijmegen bouwt HORNBACH stevig door aan hun nieuwste vestiging. De bouwmarktgigant opent de tweede helft van dit jaar. De werving van 180 nieuwe collega’s is dan ook in volle gang. Op donderdag 26 januari verzorgt HORNBACH samen met het UWV Nijmegen een informele en vrijblijvende kennismakingsdag. Iedereen is welkom. En als het klikt, kunnen kandidaten dezelfde dag nog solliciteren en worden aangenomen.

Niels van Essen is de vestigingsmanager van HORNBACH Nijmegen. “Aan de noordkant van de stad bouwen we bij het Keizer Augustusplein een Walhalla voor doe-het-zelvers en bouwprofessionals. Met 20.000 m2 vloeroppervlak en een Drive In van nog eens 4.500 m2 zijn we straks de grootste HORNBACH van Nederland.” 

“We verwachten veel klanten te ontvangen en een flinke afzet te realiseren in de regio. We hebben heel wat nieuwe collega’s nodig die ons daarmee komen helpen. We zoeken enthousiaste teamspelers die zin hebben om de schouders eronder te zetten.”

Persoonlijke ontwikkeling 

Veel vakkennis is niet per se nodig voor mensen die aan de slag willen bij HORNBACH. “Iedereen krijgt de kans om alles bij ons te leren en zich persoonlijk te ontwikkelen”, vertelt Harald de Ruijter, HR Manager van HORNBACH Nederland. 

“We staan bekend om onze professionele opleidingen en (door)groeimogelijkheden. We vinden het belangrijk om in onze mensen te investeren. Dat levert enthousiaste en tevreden HORNBACH-collega’s op.”

Een klik? Solliciteer direct!

Op 26 januari houdt HORNBACH een kennismakingsdag zonder enige verplichting. Iedereen die op informele manier gewoon eens kennis wil maken met HORNBACH, is van harte welkom voor een kop koffie en een praatje. 

Een klik? Dan kan er direct een sollicatiegesprek plaatsvinden. De kennismakingsdag is van 10.00 tot 15.00 uur bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen aan de Nieuwe Dukenburgse weg 21a in Nijmegen. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Kijk op werkenbijhornbach.nl/vestiging-nijmegen