Een vrijwilliger hangt een medaille om.
Een vrijwilliger hangt een medaille om. Foto:

Vrijwilligers gezocht voor Stevensloop

Algemeen

NIJMEGEN – De organisatie van de Alfa Laval Stevensloop is voor zondag 19 maart op zoek naar veel vrijwilligers. Ook voor de Stevens Stadscross op zaterdagavond 18 maart zijn nog vrijwilligers nodig. 

Er zijn ongeveer 400 vrijwilligers nodig. De helft is actief als verkeersregelaar en parcourswacht. De Alfa Laval Stevensloop start en finisht midden in het centrum van Nijmegen en doet onder andere Lent, Hees en Nijmegen-Oud-West aan.

“Aanmelden als vrijwilliger kan als individu, maar nog leuker is het om met een groep te komen helpen. Bij tijdige aanmelding is de kans groot dat je samen met je vrienden of clubgenoten voor dezelfde taak kan worden ingedeeld. Met het vrijwilligerswerk bij de Alfa Laval Stevensloop krijg je een vergoeding voor de clubkas van je vereniging. Zo help je met je inzet bij de Nijmeegse stadsloop de hardlopers én jezelf aan een leuke dag. Tegelijkertijd help je je eigen vereniging met een financiële bijdrage.” 

Heb je vragen over meehelpen met je club? Stuur dan een e-mail naar joan.merx@zevenheuvelenloop.nl.

Als je wilt helpen op zaterdag 18 en/of zondag 19 maart kun je je aanmelden als vrijwilliger via 
vrijwilligers.nnzevenheuvelenloop.nl. Voorkeur voor bepaalde taak? Geef dat dan aan via medewerkers@zevenheuvelenloop.nl.