Jenaplanschool de Noorderstroom opent in 2024 de deuren

Algemeen Kort nieuws

LENT - Op 1 januari 2024 opent de nieuwe Jenaplanschool de Noorderstroom haar deuren. De school start in een tijdelijk onderkomen bij Basisschool de Boomgaard aan de Titiaanstraat 100 in Lent en verhuist per augustus 2025 naar Het Dick Boerrigterplein in Lent. Het is al mogelijk om leerlingen in te schrijven voor de groepen 0-1-2 en 3. 

“Je kiest voor een Jenaplanschool omdat kinderen hier de kans krijgen zich breed te ontwikkelen, zowel creatief, sociaal, cultureel en motorisch. Voor ons staat de ontwikkeling en welzijn van ieder kind voorop”, aldus Patricia Cloosterman, directeur van de nieuwe basisschool. “Jonge kinderen leren het beste en het meeste van de wereld om hen heen. Wij investeren dan ook niet alleen in de leerstof maar vinden het belangrijk dat kinderen leren verkennen, ontdekken, ondernemen en onderzoeken.” 

Informatiebijeenkomsten

De school organiseert op verschillende momenten informatiebijeenkomsten. Op de website is een overzicht van dagen en tijdstippen te zien. Ook is het hier mogelijk om aan te melden. Voor meer informatie: www.jenaplannoorderstroom.nl