Pip.
Pip. Foto:

Verhuisdier van de week Hond Pip

Algemeen

NIJMEGEN - Voor deze knappe Griekse hondendame (gesteriliseerd) Pip (4) zijn we op zoek naar een rustig nieuw huisje (zonder kinderen), waar ze voldoende beweging krijgt.

Pip is een ontzettende lieve en trouwe viervoeter, die dol is op wandelen. Dit heeft ze ook echt nodig om haar energie kwijt te kunnen, dus we zijn op zoek naar een baasje die er graag op uit wil gaan met haar.

Ze geniet er enorm van om met andere honden te spelen en is ook erg sociaal naar haar soortgenoten toe.

Binnenshuis is Pip rustig en ligt ze lekker bij je voeten te slapen. Ook kan ze probleemloos een paar uur alleen thuis zijn (dit dient op een nieuwe plek uiteraard wel rustig opgebouwd te worden).

Pip kan waaks zijn en waarschuwt haar baasjes door middel van een blaf. Als je laat weten dat je haar gehoord hebt en het goed is, dan is het voor haar ook prima.

Pip heeft even de tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen en mannen kan ze spannend vinden. We zijn op zoek naar een thuis voor Pip (zonder kinderen), waar ze de liefde, beweging, rust en aandacht krijgt die ze nodig heeft.

Vanwege gezinsuitbreiding wordt de thuissituatie voor Pip te onrustig. Ook kunnen haar baasjes haar (door het drukke gezinsleven) niet meer de aandacht geven die ze nodig heeft.

Wie sluit deze ontzettende leuke en lieve hondendame in zijn/haar armen en hart?

Ben je benieuwd of Pip bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding