Kat Binky.
Kat Binky.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Deze lieve kerel heeft de afgelopen maanden wel heel erg veel voor zijn kiezen gekregen.

De 6-jarige Binky woonde 8 maanden geleden bij zijn baasjes, toen een verbouwing de nodige onrust veroorzaakte. De vele bouwvakkers in huis en het verdwijnen van de favoriete schuilplekjes en vertrouwde geurtjes, waren al een hele verandering voor Binky.

Kort erna overleed zijn baasje en zijn andere baasje verhuisde naar een andere plek en kon niet meer voor Binky zorgen. De familie heeft Binky opgevangen, maar alle gebeurtenissen hebben er flink ingehakt bij Binky. Hij heeft sindsdien ook last van blaasproblemen (door stress) en krijgt hier specifiek voer voor.

Nu hij in een rustige omgeving weer een beetje tot rust komt, gaat het ook langzaamaan weer wat beter met Binky.

Binky gaat graag naar buiten, maar komt in de avond weer thuis om binnen te slapen. Hoewel Binky geen echte schootkat is, vindt hij het wel heel erg fijn om lekker te kroelen met je.

Het is een ontzettende lieve kerel, die begrip, geduld en vooral veel liefde nodig heeft. Helaas klikt het niet met de andere katten in huis en wordt er dus uitgekeken naar een fijne nieuwe plek voor Binky. Wie kan hem dat stabiele, rustige en liefdevolle thuis bieden? Ben je benieuwd of Binky bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding