Dani.
Dani. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Dani is een prachtige Appenzeller Sennen dame van 10 jaar oud.

Ze is een ontzettende lieve en enthousiaste hond die (ondanks haar respectabele leeftijd) nog graag actief bezig is. Zo geniet ze enorm van een heerlijke wandeling in het bos, aan het strand, of bij een meer. Ze is een echte waterrat, maar gaat pas ‘te water’ als haar baasje haar toestemming geeft. Verder speelt Dani graag met balletjes, stokken en haar trekspeeltje.

Knuffelen is haar grootste hobby en dit doet ze dan ook het liefst de hele dag. Ook ligt ze graag in haar eigen mandje of lekker bij je voeten te slapen. De omgang met andere honden is goed, al speelt ze niet zo snel met ze. Dani is wel een kieskeurige eter en vindt het fijn als er zo nu en dan afgewisseld wordt qua voeding.

Voor Dani wordt er uitgekeken naar een baasje (of gezin met eventueel iets oudere kinderen) die haar rust en geborgenheid kan bieden en die er met regelmaat op uit wil gaan met haar voor een fijne wandeling. 

Ben je benieuwd of Dani bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.