Bouw jouw eigen LEGO-kerststal

Algemeen Kort nieuws

HEILIG LANDSTICHTING - “Maak jij altijd mooie creaties van LEGO? Wij dagen je uit! Bouw een kerststal van LEGO en kom hem tentoonstellen in ons museum. Tijdens het Feest van Licht zullen duizenden bezoekers jouw kunstwerk komen bewonderen. Gebruik je fantasie en win een mooie prijs!”, aldus Museumpark Orientalis. 

Op woensdag 13 december kun je tussen 13.00 en 19.00 uur jouw LEGO-kerststal inleveren. Het museum zorgt voor een veilige plek in een vitrine, zodat je hem op woensdag 10 januari weer ongeschonden kunt ophalen. Kijk op www.museumparkorientalis.nl/lego voor meer informatie.

Museumpark Orientalis (een Kidsproof Museum) wordt het hele jaar rond door veel kinderen bezocht; zowel in schoolklassen als samen met hun families. In het museumpark zijn niet alleen een Joods en Arabisch dorp, Karavanserai en een Romeinse straat uit het begin van onze jaartelling te zien, maar er zijn altijd ook veel activiteiten speciaal voor kinderen te doen. Zo is er o.a. een natuurbingo, een doe-tocht, een appelsap-perserij en een archeologenwerkplaats.

Museumpark Orientalis is deze winter van zaterdag 16 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 iedere dag van de week van 14.00 tot 21.00 uur geopend. Op 24, 25 en 31 december is de opening tot 18.00 uur. Let op: de toegangspoort gaat één uur voor sluitingstijd al dicht.

www.museumparkorientalis.nl