De vrijwilligers voor Huize Rosa.
De vrijwilligers voor Huize Rosa. Foto: Ayse Özcan

NL Doet editie 2024: samenwerken aan een verbindend en bloeiend Heseveld

Algemeen

NIJMEGEN - Vrijwilligers hebben tijdens NL Doet editie 2024 de voor- en achtertuinen van kwetsbare bewoners in de wijk Heseveld opgefleurd. 

“Tijdens NL Doet hebben we opnieuw de kracht van verbinding ervaren, dankzij de onschatbare hulp van enthousiaste vrijwilligers. Samen met opbouwwerker Dorien Huntjens-Beatsleer en Heidi van Haeften van Bindkracht10, Mieke Welschen van Vereniging Dorpsbelang Hees en tien toegewijde vrijwilligers vanuit het zorgcentrum Huize Rosa”, aldus Ayse Özcan van Zorgcentrum Huize Rosa. 

“Het was een prachtige dag waarop we niet alleen tuinen opfleurden maar ook harten verwarmden. NL Doet 2024 bracht niet alleen bloemen in de tuinen, maar ook glimlachen op gezichten van onze buurtbewoners en partners.” 

Mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk bij Huize Rosa of vrijwillige hulp willen ontvangen, kunnen contact opnemen met Ayse Özcan via mailbericht naar a.ozcan@zorgcentrum-huizerosa.nl. 

“Door samen te werken, kunnen we een verschil maken in het leven van anderen en bijdragen aan een bloeiende gemeenschap in Heseveld.”

De wijk wordt groener en fleuriger.