Afbeelding
zaken

Naamsbekendheid is essentieel voor je bedrijf

Zakelijk

Als je een eigen bedrijf hebt, dan wil je natuurlijk op een makkelijke manier klanten kunnen werven. Hoe je naamsbekendheid opbouwt hangt sterk af van de aard van je bedrijf. Richt je je alleen op lokale klanten of opereer je nationaal of zelfs internationaal? De promotie voor je bedrijf kun je onder andere doen met het uitdelen van giveaways die zijn gepersonaliseerd met de naam en het logo van je bedrijf. Deze manier van promotie wordt al tientallen jaren toegepast en is in veel gevallen effectief gebleken. Gebruiksartikelen zijn populair om weg te geven en ook ballonnen, petjes en stickers voor kinderen doen het altijd goed.

Welke producten voor promotie?

Je kunt verschillende producten gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Pennen en aanstekers zijn daarbij het meest populair. Dit zijn producten die vrijwel iedereen kan gebruiken. Ondanks dat het aantal rokers in Nederland in de toekomst moet dalen van de overheid, is een aansteker nog altijd gewild. Die kun je immers ook gebruiken om kaarsen of de barbecue aan te steken. Als je hebt besloten wat je wilt gebruiken voor het vergroten van de bekendheid van je bedrijf, moet je nog kiezen uit tal van opties. Modellen, kleuren en prijsklassen.

Hoe bestel je gepersonaliseerde artikelen?

Gepersonaliseerde aanstekers of andere producten bestel je gemakkelijk online. Je kiest het product en geeft aan hoeveel stuks je wilt ontvangen. Uiteraard betekent een hogere order een lagere prijs per stuk. Vervolgens upload je je bedrijfslogo. Zorg ervoor dat dit een bestand van goede kwaliteit is. Nadat je order is ontvangen wordt er een proefdruk gemaakt. Deze ontvang je per e-mail. Bekijk deze goed, want als er nog een fout in zit dan kun je de hele partij misschien wel in de prullenbak gooien. Nadat je akkoord hebt gegeven wordt je order in productie genomen en uitgeleverd.

Luxe producten met bedrijfsnaam

Naast giveaways met een relatief lage waarde zijn er natuurlijk ook nog cadeaus die zijn voorbehouden voor bijzondere gelegenheden. Denk aan een jubileum of bedrijfsopening. Ook trouwe klanten kun je hiermee belonen. Ook dan kun je kiezen voor een aansteker, maar dan een luxe variant zoals een elektrische aansteker met oplaadbare accu of een fraai model van metaal. Je kunt deze aanstekers laten verpakken in een mooie geschenkverpakking. Wil je voor een speciale gelegenheid een relatiegeschenk weggeven dat gepersonaliseerd moet worden met het bedrijfslogo, bestel dit dan op tijd. Zo weet je zeker dat je je bestelling op tijd in huis hebt. Bestel het juiste aantal artikelen. Zo voorkom je dat je twee jaar na dato nog steeds aanstekers op voorraad hebt met Bouwbedrijf Jansen 25 jaar terwijl dat jubileum inmiddels alweer even geleden is. Je kunt altijd een nieuwe order plaatsen, vaak kan deze snel worden uitgeleverd aangezien de gegevens bekend zijn. Als de drukproef ongewijzigd is dan scheelt dat ook vaak in de kosten.

Bron: https://www.aanstekers.nl/