Foto-expositie met werken van Romeo Hazelaar

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - In het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is zondag 26 juni van 12.30 tot 21.00 uur een foto-expositie te zien met werken van Romeo Hazelaar. Deze expositie is onderdeel van het Waalzinnig festival dat die zondag plaatsvindt op en rond het Mariënburgplein. 

Romeo Hazelaar kwam op zijn 17e naar Nijmegen. Hij werkte daar met veel plezier op kinderboerderij Kobus, een fijne plek waar hij zijn grote liefde voor dieren kwijt kon. Romeo’s allergrootste passie was echter fotograferen. Hij koos ervoor om zijn creativiteit verder te ontplooien en kocht zijn eerste camera. Een gouden keuze: Romeo en zijn camera werden onafscheidelijk. In de fotografie kon hij helemaal zichzelf zijn. Zijn leven, dat wat hem bezig hield en daar waar hij van kon genieten, waar hij over nadacht: het is allemaal terug te zien in de prachtige afdrukken die hij heeft gemaakt. 

Romeo’s werk is opgenomen in de bundel ‘Hemelparadijs’. Met daarin Romeo’s foto’s en gedichten van Ies Crins. Het boekje wordt door Ies gepresenteerd en is in te zien en te koop tijdens de expositie.