De GGD vaccineert 8 augustus in Wijkcentrum de Klif.
De GGD vaccineert 8 augustus in Wijkcentrum de Klif. Foto: GGD

GGD vaccineert in De Klif: welkom zonder afspraak

Algemeen

NIJMEGEN - De GGD vaccineert op maandag 8 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Klif aan de Pijlpuntstraat 1 in Oosterhout (Nijmegen Noord). Er wordt geprikt zonder afspraak. 

Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie, als je daarvoor in aanmerking komt. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze. 

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen.

Ook alle 18-plussers zijn welkom voor een boosterprik. En 60-plussers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is meer informatie te vinden over de regiotour.

De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.