Workshop ‘Uit liefde voor mijzelf’

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Yvonne Harmsen en Jacqueline Vastbinder nodigen vrouwen, getroffen door kanker, uit om in een veilige en ondersteunende omgeving deel te nemen aan de door het Marikenhuis georganiseerde workshop ‘Uit liefde voor mezelf’. “Een workshop waarin we omarmen wat er is en ruimte maken voor iets nieuws. We stimuleren je om op ontdekkingsreis te gaan naar je kwaliteiten, valkuilen en het ontdekken van je behoeften.” 

“We hebben ruim 35 jaar ervaring als begeleider, trainer en coach in de hulpverlening. Ons uitgangspunt is om mensen te laten ervaren dat jezelf veranderen niet makkelijk is, maar dat je wel kunt leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben met alles wat er is. Graag vergezellen we jou op dit pad van zelfliefde; luisterend, delend, dansend, een pad van samen en ieder voor zich, stap voor stap.”

De workshop vindt plaats in het Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker, aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.  Er kunnen maximaal 10 vrouwen aan deelnemen. De acht bijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur. Start op 7 september. Deelname per bijeenkomst kost 2,50 euro. Opgeven via j.vastbinder56@gmail.com.

www.marikenhuis.nl