Herhaalprik corona in Oosterhout en Lent

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik corona op vrijdag 3 februari in Oosterhout (Nijmegen) en op woensdag 22 februari in Lent. Er wordt geprikt zonder afspraak van 16.00 tot 20.00 uur. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze. 

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Heb je al een herhaalprik na september 2022 gehaald, dan is dat voldoende en kom je niet in aanmerking voor weer een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Vrijdag 3 februari van 16.00 tot 20.00 uur in Wijkcentrum de Klif aan Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen en woensdag 22 februari van 16.00 tot 20.00 uur in voorzieningenhart De Ster aan Queenstraat 37B Nijmegen-Noord.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus of www.ggdgz.nl/regiotour